domovdruštvoprogramgalerijakontakt
 

IZLETI 2017

OPIS IZLETA

Arhiv izletov

Zbor 2017
Kopitnik
Štefanja gora
Jur─Źi─Źev pohod
Krk
GORE-KOPITNIK
Gore-Kopitnik 2
Moška pašteta
Kojnik-Goli─Ź
KRK-dru┼żenje
STRUŠKA 1943m
Pristov┼íki Stor┼żi─Ź
SLATNA-KREDA
Ga┼ípari─Ź 2017
MENINA
Izlet v neznano
Medvednica 2017
Primorska
ZBOR 2018
KOPITNIK 2018
SV. TROJICA
JUR─îI─îEV POHOD
Kisovec 2018
SEVERNI VELEBIT 2018
Trnovski gozd
─îe┼íka ko─Źa
Kompotela 1989m
Ga┼ípari─Ź 2018
VRATA 2018
Vrata2
Gledališka predstava
Medvednica
┼Żbevnica 1014m
Letni zbor 2019
KOPITNIK
SMOKUŠKI VRH 1122M
POT 7 SLAPOV
ROGLA
BRA─î

Dru┼żenje Cres-Lo┼íinj
Predstava
VITRANC 1555m

Zbor 2017Zbor ─Źlanov Planinskega dru┼ítva, 46. po vrsti


V Delovi dvorani je bilo ┼że pred ┼íesto zve─Źer sli┼íati kramljanje planincev PD Delo in prijateljev drugih planinskih dru┼ítev, ki so se kot gostje in dolgoletni prijatelji udele┼żili leto┼ínjega zbora. Nekaj ─Źlanov PD Grafi─Źar se je kljub zimskim razmeram pripeljalo iz Zagreba, obiskali so nas tudi predsedniki oziroma predstavniki dru┼ítev RTV, ┼Żelezni─Źarja in Iskre.
Po otvoritvenem pozdravu in izvolitvi delovnega predsedstva, ki ga je vodil Pavle Kljun, je predsednik Du┼ían Resnik podal poro─Źilo o delu dru┼ítva oziroma upravnega odbora in odsekov za leto 2016. Zboru je prisostvovalo 37 ─Źlanov, razveseljiv je podatek, da se je v dru┼ítvo v lanskem letu vpisalo ┼íest novih ─Źlanov in da nas je skupaj 61. Upravni odbor se je z enakim elanom, kot leta poprej skupaj z nekaterimi drugimi ─Źlani trudil izpeljati izlete tako, da ne bi ┼ílo le za za─Źrtane, prehojene poti, pa─Ź pa tudi ┼íir┼ío vsebino. Izletov se ob─Źasno udele┼żi manj┼íe ┼ítevilo pohodnikov, vendar so za dru┼ítvo tudi ti enako pomembni, saj vsaka udele┼żba potrjuje, da je dru┼ítvo ┼íe delujo─Źe in da se ne bo pretrgala nit, stkana pred mnogimi leti. Posebej velja pohvaliti bogato spletno stran, kjer ─Źlani dru┼ítva pridno objavljamo ─Źlanke in fotografije o dru┼żenju na pohodih. Predsednica MDO PD Lj. Marinka Ko┼żelj Stepic je prisotnim prenesla pozdrave predsednika Planinske zveze in poudarila, da je dru┼ítvo za leto 2017 pripravilo dober program. Dodala je, da dru┼ítvo kljub majhnim donacijam in skromni ─Źlanarini, tudi po zaslugi blagajni─Źarke Sonje Kobentar, posluje uspe┼íno. V razpravi so ─Źlani drugih dru┼ítev izrazil ┼żeljo, da bi ┼íe naprej dobro sodelovali in tako kot prej┼ínja leta v ve─Źini zadovoljivo izpeljali predvidene izlete, tako Delove kot tudi izlete drugih dru┼ítev. Predsednik PD Grafi─Źar, Vlado Sor, pa je kot ┼że tolikokrat ponovil ┼żeljo, da bi se med dru┼ítvoma ohranilo vse kar je dobro.
Poro─Źilo o delu dru┼ítva oziroma upravnega odbora in poro─Źila odsekov za leto 2016, so bila v celoti soglasno potrjena. V imenu vseh se je predsednik zahvalil za zvesto sodelovanje in podporo dru┼ítvu. Zahvala vsem planinkam in planincem, ki so tudi tokrat poskrbeli za bogato zakusko in pija─Źo.
Planinski pozdrav.

Sonja Suhadolc

 
 
 
www.netart.si